Window of opportunity – Er du klar

Målsætning

Når mulighedernes dør åbner sig……….. Dit Window of opportunity

 Alle kan opnå det de vil. Mener du også det?  Men der er altså lige noget vi skal kigge på her!!

Dem der får succes er dem der går gennem window of opportunity (mulighedernes dør) når det åbner. Det ved vi alle godt. Men hvad er egentlig hemmeligheden ved at komme igennem denne dør?

Det er at være lige uden for døren når det åbner – og være klar til det.

Der er en historie om Frank Sinatra. Han fik sit store window of opportunity, mens han arbejdede som tjener. En dag mens han var på arbejde, så han pludselig et af de største navne indenfor musikindustrien, sidde og spise.
Frank gjorde noget utroligt. Han ryddede bordet ved siden af denne mand, stillede sig op på det, og sang det bedste han kunne. Han vidste at han ville blive fyret for at gøre det, men hvor mange gange ville han få denne unikke mulighed? Du kender selv resten af historien.

Du ved aldrig hvornår dit eget window of opportunity åbner sig for dig. For nogen kommer den store mulighed tidligt i livet, og for andre kommer den senere. Men for alle der har succes gælder det samme: De var klar da vinduet åbnede sig….
Og for alle dem der var klar når vinduet åbnede sig, er der tusinder der ikke var.

Så det vigtigste er altså: VÆR KLAR!

Er du klar? 

Her er der nogle punkter du kan overveje…

  • Er dine evner, og færdigheder så skarpe, som du ønsker de skulle være?
  • Er de evner du har gode nok til at du virkelig kan yde dit bedste når muligheden viser sig?
  • Kan du håndtere succes når du får det? Det er ikke sjovt at få masser af succes, hvis man ikke kan håndtere det, og måske reelt set er bange for det.

Arbejder du hårdt på at bringe dig i den rigtige position. Det du skal gøre mens du venter på at dit window of opportunity åbner sig er, at udvikle dine evner, færdigheder, og din personlighed, samt at bringe dig i en position hvor mulighederne kan finde dig. Du skal være klar til at gå gennem døren inden den lukker sig for dig igen.

Din vindue vil åbne sig en dag. Det åbner sig for alle. Måske åbner det sig for dig én gang, og måske åbner det sig for dig mange gange. Det er forskelligt for os alle, og i den retning er livet ikke altid retfærdigt.
Men vi får alle mulighederne – Er du klar til det?

Hvis vinduet til dine store muligheder åbnede sig senere i dag – ville du så være klar til at gå gennem det uden bekymring?

Gør alt du kan for at være klar. Sid ikke bare mens du ønsker og drømmer, men være proaktiv. Sørg for at være kvalificeret til når DIT window of opportunity åbner sig. Og sørg for at være i nærheden af døren.

Så er du klar når det åbner.

Shhh – Kan du høre det? Hængsler der knirker – Det er lyden af window of opportunity der åbner – Er du klar?

Citat:

Livet er en virkelig fiasko når du opdager hvor tæt du var på målet da du gav op