Life Coach Uddannelse

Life Coach Uddannelse hos Mindbugz

Gode grunde til at tage en LIFE COACH UDDANNELSE

Hvorfor skal jeg tage en Life Coach uddannelse hos ProCoach Academy?

Life Coach Uddannelse hos Mindbugz

⇒ Du elsker at hjælpe mennesker

Folk kommer altid til dig med deres problemer. Du får energi af at hjælpe andre. Når det nu kommer helt naturligt for dig at hjælpe mennesker, så kan du lige så godt leve af at gøre det som Life coach!

⇒ At hjælpe andre giver en følelse af at have et formål med det du laver

Er du i et job, der ikke er helt tilfredsstillende? Du føler måske, at der er mere i livet end det du har lige nu. Nu vil du gerne have et større formål og mening i dit liv og arbejde.

Life coaching giver dig mulighed for at bruge alle dine menneskelige egenskaber og talenter og endelig gøre, hvad du blev sat her i verden for at gøre.

⇒ En Life Coach uddannelse er tilpasset dine værdier

Life Coaches oplever normalt stor ro og tilfredshed, da de lever i harmoni med deres værdier. Nogle af dine værdier kan være at hjælpe andre, tale om de ting, der betyder mest, yde et større bidrag til verden og hjælpe folk med at nå deres drømme og mål.

Hvad er dine værdier? Ville du finde mere mening i dig selv, hvis du var Life coach og hjalp andre mennesker?

⇒ Life Coaching handler om at hjælpe klienten med at leve i overensstemmelse med deres værdier

Folk lever ofte i konflikt med deres værdier og arbejder kun for deres løn/bundlinjen, fremfor at fokusere på, hvad der virkelig er vigtigt for dem.

På Life coach uddannelsen lærer du at guide folk til at leve efter deres værdier og leve deres liv fuldt ud (Derfra navnet).

Life coach uddannelse giver dig alle de værktøjer du skal have for at kunne hjælpe dine klienter med at skabe et liv, der fungerer optimalt for dem og udforske deres bedste og mest fantastiske muligheder.

⇒ God indtjening som Life Coach

En LifeCoach kan ofte generere en god indtjening.  Timeprisen for en Life Coach ligger fra Kr. 600 -700 og opefter. Alt efter hvilke specialer de har.

Din indtjening stiger i takt med din erfaring og i takt med du får bedre og bedre klienter. Denne vil ikke ske med det samme. Du fastsætter en timepris der er rimelig for dig, og når du får erfaring og et godt omdømme for at skabe fantastiske resultater, så vil du begynde at opkræve højere priser. Så en LifeCoach uddannelse tjener sig ind MEGET hurtigt.

⇒ Tid, frihed og fleksibilitet

Som Life Coach har du stor fleksibilitet med sin arbejdstid. Du kan organisere din tidsplan omkring dine andre opgaver, og derved skabe en hverdag, der matcher dit kropsur og døgnrytme.

Mange Life coaches arbejder hjemmefra og mest over Zoom/Skype. Andre foretrækker et kontor! Andre Life Coaches igen arbejder, mens de rejser verden rundt.

Du kan arbejde med lokale klienter, eller internationale klienter – helt efter dine ambitioner og specialer.  

⇒ Muligheden for at blive din egen chef

Har du drømt om at eje din egen virksomhed? Et firma, hvor du arbejder med din passion – og hvor du har mulighed for at skabe din helt egen måde at gøre tingene på. Og tjene penge til dig selv og ikke til andre.

Jeg spørger ofte folk, hvis de skulle lægge den samme tid og energi i deres sande passion og interesser og lidenskaber, som de gør i deres nuværende (kedelige og mangelfulde) job, hvor anderledes ville deres liv være?

Alle, jeg spurgte, sagde, at de ville være meget velhavende nu!

Læs også denne artikel om LifeCoaching og hvad vi kan bruge det til.

HVAD ER INKLUDERET I LIFE COACH UDDANNELSEN?

37 spændende Life Coach lektioner i Fire moduler

100% online.  Uddannelsen foregår via Audio lektioner i podcast format samt med hele lektions i PDF tekst. Gennem disse lektioner kommer du hele vejen rundt og får alle de færdigheder du behøver, for at blive en kompetent og professionel Life Coach.

w

Support gennem hele din uddannelse

Life Coach Uddannelsen er inkl. fri e-mail support. Du har din instruktørs og ProCoach support gennem hele din uddannelse.

Altid frisk indhold

Når du er tilmeldt Life Coach uddannelsen har du livstids adgang. Og du har adgang til alt nyt materiale eller opdateringer.

100% Online Life Coach Uddannelse

Alt materiale til din Life Coach uddannelse er inkluderet online. Du skal ikke skaffe andet.

Life Coach Certifikat

Afslut din Life Coach uddannelse med en online prøve og få et  flot Life Coach Certifikat.

Life Coach Facebook gruppe

Selv om det er en online uddannelse er du IKKE alene. Du har adgang til vores Life Coach Facebook gruppe. Find studie partnere, træning, eller få svar på dine spørgsmål fra medkursister.

Life Coach Uddannelse 100% online

Fordele ved en Online Life Coach uddannelse:

 • Du studerer når du har tid – Uanset HVOR du er i verden. Der er ikke nogen bestemte tidsskemaer eller mødedatoer. Al undervisning foregår 100% online.
 • Du skal ikke tilbringe flere af dine dyrebare weekender eller aftener hjemmefra for at følge Life coach uddannelsen. 
 • På Life Coach uddannelsen lærer du life coaching meget grundigt – på en spændende og let måde.
 • Du får en masse færdigheder, værktøjer og teknikker der kan gøre dig til en meget kompetent Life coach.
 • Du lærer alle hemmelighederne bag det at være en god life coach. 
 • Du får helt nye coaching værktøjer til at kunne kommunikere – lytte, stille spørgsmål, give feedback og masser mere.
 • Alt materialet i Life coachuddannelsen er skrevet på en spændende og inspirerende måde – og du vil sikkert have svært ved at give slip når du først er kommet i gang, og har set de første resultater.
 • Sammen med din Life coach uddannelse får du en masse værktøjer, skemaer, og tips der gør at du kan komme i gang med coachingen meget hurtigt og let.
 • En Life coach uddannelse via e-learning koster meget mindre en “traditionelle” uddannelser – uden at det går ud over kvaliteten.
 • Du kan udvide din Life Coach uddannelse med de overbygninger vi tilbyder som f.eks. Business Coach uddannelsen eller Stress coach uddannelsen.

Hvor lang tid tager en Life coachuddannelse?

Det tager typisk fra 6 uger til 3 måneder at gennemgå en Life coach uddannelse hos os – alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem. Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig. Hvis du vil bruge længere – så gør du bare det.

Alt dette lærer du på din online Life Coachuddannelse:

 • Hvordan laver jeg første samtale med en life coaching klient?
 • Samtaleteknik
 • Dit vigtigste life coaching værktøj – Dine to ører. Her lærer du effektive lytteteknikker
 • Din intuition – Dit ”hemmelige våben”
 • Stil de rigtige coachingspørgsmål, på den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt
 • Stil spørgsmål der skaber resultater hos din life coach klient
 • Endnu mere avancerede coaching spørgsmål
 • Værdier – Hvad er vigtigst for din klient? Hvad motiverer hende/ham?
 • Balance coaching – Giv din klient et balanceret og harmonisk liv
 • Proces coaching – Lær at få det hele til at glide
 • Lær at give effektiv feedback – Lær at motivere gennem dine ord.
 • Få sat gang i læringen – og skab resultater!!
 • Skab handling – og fasthold fokus og fremdrift hos din klient
 • Lær at gøre dine medarbejdere super motiverede
 • Kommunikationsstil – Brug den rigtige kommunikations stil
 • Kommunikationsfiltre – Hvorfor hører de ikke efter?
 • Coaching sproget – brug dit sprog rigtigt
 • Coaching dialogen
 • Coach færdigheder – Hvad kendetegner en god Life coach
 • Typiske coaching fejl
 • Hvordan er den perfekte Life coach?
 • EFT og coaching

 

Mindbugz life coach uddannelse - Den mest fri måde at lære på.

Danmarks bedste Life Coach uddannelse

Life Coach uddannelsen er den perfekte vej at gå, for dig der gerne vil lære at coache andre til at leve deres liv fuldt ud.

Specielt når du ikke har lyst til at bruge tusindvis af kroner på traditionelle kurser, og som sikkert heller ikke har lyst til at rive flere uger ud af kalenderen for at lære coaching. 

Forestil dig fordelen og friheden ved, at du kan læse på din Life Coach uddannelse lige netop når du har tid og lyst til det. Du kan hele tiden følge med i dine fremskridt, og tjekke om du nu har forstået det du lærer. 

Du lærer Life coachingen fra flere forskellige vinkler – og det sikrer dig at du får en meget dyb, og bred viden om alle coachingens hemmeligheder og professionelle tricks.

Når du tilmelder dig får du adgang til en password beskyttet webside med ALT materialet – lige til at gå i gang med.

Du styrer helt selv tempoet og også i hvilken rækkefølge du tager uddannelsen. Derfor kalder vi det Danmarks bedste coach uddannelse.

Sammen med din Life Coachuddannelse får du også adgang til en række coach cases hvor du får masser af gode råd fra ekspert coaches, om hvordan du bruger coachingen i forskellige praktiske situationer.

Altså hvordan du fører coaching teorien ud i praksis. Dette er en rigtig godt opslagsværk – også efter du har taget din eksamen.

Uddannelsesmaterialet i Life Coach uddannelsen giver dig det bedste og mest effektive fra alle disse områder. Det er en perfekt måde at få kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Ikke to mennesker er ens, og ikke to coaches arbejder på samme måde. Derfor er det vigtigt, at du som coach kan udvikle dig egen stil og dine egne tilrettede modeller, frem for at bruge en standard model.

Du har muligheden for at lære coachingen fra flere vinkler på ProCoach Academy´s uddannelser. Så den måde bliver du en endnu mere professional Life Coach på Danmarks bedste coach uddannelse.  

Læs også denne artikel om Life coaching på vores blog.

Pris på Life Coach uddannelsen

Life Coach uddannelsen koster kr. 995,- (incl. 25% moms)

Du kan vælge om du vil betale din Life coach uddannelse på een gang, eller over flere gange. Du kan betale med Kreditkort, Debitkort, eller Bankoverførsel.

Hvis du køber til det offentlige med EAN nummer, så vælg Manuel betaling, og send os en email med dine EAN faktureringsoplysninger.

30 dages tilfredshedsgaranti Coach Academy

100% returret – Du kan trygt bestille

Du kan bestille din Life Coach uddannelse helt uden risiko. Du har nemlig 30 dages – 100% fortrydelsesret på Life Coach uddannelsen.

Hvis du indenfor den 30 dages periode – af en eller anden grund – ikke er tilfreds med den uddannelse du har investeret i, så giver du os bare besked. Så får du alle dine penge retur.