Coaching uddannelser – Oversigt

ProCoach Academy – Coaching Uddannelser

Bliv certificeret coach via e-earning. Alle vores coaching uddannelser er 100% online, og kan tages lige når du vil.

At være coach er ikke et job – men en livsstil hvor du får en kæmpe indsigt i hvad der flytter og motiverer dine medmennesker. En af de største tilfredsstillelser for mange mennesker er at HJÆLPE ANDRE. Det gør du helt bestemt som coach – og på en måde som virkelig ændrer liv.

Få en af Danmarks førende coaching uddannelser og bliv certificeret coach uden at skulle rejse efter det. Og til en meget mere fordelagtig pris end hos de fleste andre coach skoler. Indholdet og kvaliteten er stadig helt i top, og du får samme viden og færdigheder som andre steder.

Du starter omgående efter tilmelding, og læser når du har tid. Der er ikke nogen tidsfrist for hvornår du skal være færdig, eller hvor lang tid du må være om at tage din coaching uddannelse.

Du har livstids adgang – så ingen stress. Alle coaching uddannelserne kan afsluttes med en prøve, hvor du ved bestået for et flot coach certifikat.

Master Coach uddannelsen  - kort intro

MASTER COACHING UDDANNELSER

En Master Coach uddannelse giver dig et meget bredt og kompetent indblik i coaching i alle situationer og coaching sammenhænge. Coaching af private, coaching i organisationer og for eksempel coaching af konfliktsituationer.

En coach uddannelse giver dig alle de super værktøjer du skal bruge for at kunne hjælpe andre og gøre en kæmpe forskel. Uanset hvor du vil bruge coaching.

Denne coachuddannelse er til dig der vil lære at hjælpe andre med at hjælpe sig selv. Du lærer at finde de rigtige løsninger i personen selv. Du lærer lytte teknikker, spørgeteknik, feedback, movitation, udvikling, målsætning og meget meget mere. Live fra basal coaching og til den meget avancerede.

Du kan bruge denne spændende uddannelse som selvstændig coach, på jobbet, som leder, i sports sammenhæng, rådgivning, terapi og meget mere.

Vores Master Coaching uddannelser danner basis for alle de andre overbygninger du ser her.

LÆS MERE…

Life Coach Uddannelse hos Mindbugz

LIFE COACH UDDANNELSER

Elsker du at hjælpe andre med at få succes – komme videre og støtte dem med deres problemer?

Giver det dig masser af energi at kunne hjælpe andre til at opnå meget mere end de selv troede muligt? Elsker du at arbejde med noget positivt og konstruktivt hver eneste dag? Vil du kunne arbejde HVOR og HVORNÅR du vil. Lokalt og over hele verden? Online eller face-to-face.

Så har du helt sikkert en Life Coach gemt i dig.

En Life Coach uddannelse giver dig alle de færdigheder du skal have for at kunne ændre liv. Ændre verden – EN KLIENT ad gangen.

En Life Coach uddannelse giver dig alle de super effektive værktøjer skal have for at kunne blive en enestående og succesfuld Life Coach.

Og det bedste er at det hele forgår 100% online – og til en meget overkommelig pris. UDEN det går ud over kvaliteten.

Denne Lifecoach uddannelse er til dig der vil hjælpe andre med at hjælpe sig selv. Du lærer at finde de rigtige løsninger i personen selv. Du lærer at motivere på en eminent måde. Du lærer lytteteknikker, spørgeteknik, feedback, movitation, udvikling, målsætning og meget meget mere.

LÆS MERE…

BusinessCoach uddannelse - Kort Intro

BUSINESS COACH UDDANNELSE

UNDER REVISION – KOMMER MEGET SNART

En Business Coaching uddannelse er for ledere der vil kunne udvikle sine medarbejdere, og bruge coachende ledelse i dagligdagen.

Businesscoach uddannelsen er også til dig der vil være selvstændig business coach. Du lærer at motivere og få det bedste frem i folk. At skabe resultater der aldrig vil være muligt med traditionel ledelse.

Coaching er en af de mest effektive at udvikle menesker på. Det er der vist ikke mange der er i tvivl om. Hvis I vil få det optimale ud af Jeres organisation, så er en af vores business coaching uddannelser en unik investering. Alt foregår 100% online – og i får en meget omfattende værktøjskasse af business coaching værktøjer i kan bruge omgående.

LÆS MERE…

Stress Coach uddannelse - Kort Intro

STRESS COACHING UDDANNELSER

Tag en StressCoach uddannelse hvis du gerne vil hjælpe andre mennesker med at blive meget mere immune overfor stress.

Du lærer en masse om stress og hvordan du afværger det inden det bliver for meget. Stress coaching handler om livsstils ændringer – og det vil du kunne hjælpe med på et meget kompetent, og professionelt niveau efter StressCoach uddannelsen.

Stress bliver et større og større problem i vores samfund og der er et stort behov for folk med Stress Coaching uddannelser.

Du kan tage Stress Coaching uddannelsen både som en komplet uddannelse inkl. Master Coach uddannelsen, og også som en overbygning hvis du har en af vores andre coaching uddannelser. Eller hvis du har taget en coach uddannelse hus en af vores kolleger.

LÆS MERE…

Stress Coach uddannelse - Kort Intro

SALGS COACHING UDDANNELSER

Er du salgschef, leder, supervisor, eller andet med ansvar for en gruppe af sælgere så er Salgs Coach uddannelsen PERFEKT for dig.

Her lærer du at få det allerbedste ud af dine sælgere/konsulenter. Og gøre dem mere tilfredse og motiverede en nogensinde før.

På vores Salgs coaching uddannelser får du masser af professionelle teknikker ogværktøjer til at skabe fantastiske resultater.

Salgs coach uddannelsen er 100% online og den kan let tages samtidig med dit job.

LÆS MERE OM VORES SALGS COACHING UDDANNELSER….

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked når vi åbner for det første hold. 

Pris – Coaching uddannelser

Komplet uddannelse  Overbygnings-uddannelse
Master Coach uddannelseKr. 2.975  (Kr. 2.380 excl. moms)
Stress Coach uddannelseKr. 3.965  (kr. 3.172 excl. moms) Kr. 1.985 (Kr. 1.596 excl. moms)
Business Coach uddannelseKr. 4.995  (kr. 3.964 excl. moms) Kr. 2.885 (Kr. 2.308 excl. moms)
SalgsCoach uddannelseKr. 4.955  (kr. 3.964 excl. moms)Kr. 2.885(Kr. 2.308 excl. moms)

 

Har du spørgsmål, så skriv til ProCoach Academy Support her…