SALGS BETINGELSER

Betingelser

Disse betingelser handler om denne webside, og de transaktioner der forgår gennem den.

Alle priserne på websiden er angivet inkl. 25% moms.

Der kommer ikke yderligere omkostninger eller gebyrer til, hverken for levering, materialer, eksamen eller fortsat brug af kurset.

 

Adgang til online kurserne og coach uddannelserne

Kursusgebyret giver dig adgang til dine kurser og uddannelser så længe du ønsker det. Altså rigelig tid til at gennemføre uddannelsen eller kurset. Der er også adgang efter din eksamen.
Vi forbeholder os ret til at ændre i planerne for de enkelte fag, men mængden af materiale vil ikke blive mindre.

Din adgang til kurset eller uddannelsen du er tilmeldt er strengt personlig, og må ikke deles med andre. Du har lov til at logge på med både din computer, tablet eller mobil. Men ikke samtidig af flere personer. Vores system tjekker om der er flere simultane login og blokerer automatisk kontoen ved misbrug.

Er I flere der køber kursus eller uddannelse samlet – giver vi selvfølgelig mængderabat.

 

Betaling af din coach uddannelse

Du kan vælge mellem forudbetaling/faktura (bankoverførsel eller MobilePay) eller via kreditkort.  Vi modtager alle internationale kreditkort og det sker gennem to af verdens største udbydere af betalingsservice: PayPal og Stripe. Begge steder er med Dansk sprog eller mulighed for at vælge det. Hvis du foretrækker det kan du også vælge en anden valuta end Danske Kroner.

 

Betaling via netbank eller MobilePay

Vælger du at betale via netbank/Mobilepay, så skal du overføre beløbet til os inden 8 dage. Du får en email med betalingsinformationerne efter bestilling.

Når vi har registreret din betaling bliver dit kursus eller uddannelse åbnet med det samme og du får en mail om det.
Hvis du forudbetaler og gerne vil i gang hurtigt kan du sende os en kopi af kvitteringen pr. e-mail, når du har betalt. Så sætter vi kurset i gang med det samme.

Betaling med Kreditkort

Du kan også betale via PayPal eller Stripe – med alle gængse kreditkort (VISA, Mastercard osv.) Vælger du denne løsning får du adgang til dit kursus eller uddannelse med det samme.

 

Afbetaling af din coach uddannelse

Du kan også vælge at betale din coaching uddannelse over flere månedlige rater. Det kræver du betaler med kreditkort. Ved bestilling på rater gælder de 30 dages fortrydelsesret selvfølgelig også.

Når du bestiller skal du bruge dit kreditkort, og så snart betalingen er godkendt får du adgang.
Første afdrag bliver samtidig trukket på dit kreditkort. Derefter bliver de følgende rater automatisk trukket på dit kreditkort med en måneds mellemrum, indtil dit kursus/uddannelse er betalt.

Det hele kører automatisk, og du skal ikke huske på at betale, eller stoppe betalingerne når alt er betalt. Alt sker automatisk. Du får selvfølgelig en kvittering hver gang der bliver sendt en betaling.

Hvis et afdrag af en eller anden grund ikke kan trækkes på det angivne kreditkort, vil du få en besked om det, så du kan få ændret kreditkort. Udebliver betalingen helt, bliver adgangen til kurset/uddannelsen lukket indtil betalingen er indgået.

Ved ratebetaling forpligter du dig til at indbetale alle rater til tiden indtil alle er indbetalt. Udebliver en ratebetaling via kreditkort, så skal det manglende beløb indbetales via netbank. Skal der udsendes påmindelser, vil der blive pålagt kr. 50,00 for første påmindelse, og kr. 100,00 for efterfølgende.

Levering af uddannelserne og kursene

Alle online kurserne og uddannelserne leveres over internettet. Du får en adgangskode til kursus siden, og på nogle kurser får du også leveret materiale pr. e-mail.
Du får adgangskoderne så snart betalingen er registreret/godkendt.

 

100% Tilfredsheds Garanti

Du får 30 dages fortrydelsesret på alle kurser, uddannelser, og e-bøger. Disse online kurser og uddannelser er jo ikke noget man kan have i hænderne og prøve på, som noget man for eksempel køber i en butik.

Er det man køber nu bare en gang tom luft, eller er der virkelig så meget indhold som salgsteksten nu lover?

Så hvis du køber et kursus hos os og ikke er tilfreds, så kan du indenfor de første 30 dage få alle dine penge retur.

VIGTIGT:  Denne returret bortfalder hvis du har gennemført/fuldført mere end 50% af uddannelsen og/eller har taget taget eksamen. 

 

Beskyttelse af dine personlige oplysninger

Læs meget mere i vores Privatlivspolitik.

Vi videresælger ikke dit navn og andre oplysninger om dig til tredje person.

Vi overholder alle spam regulativer og sender kun mails til de modtagere der udtrykkeligt har bedt os om det.

Du vil til enhver tid kunne blive slettet fra vore mailinglister. På hver e-mail du får fra os er der, helt for neden, et link hvor du selv kan gå ind og se hvilke mailinglister du er tilmeldt hos os, samt framelde dig en eller dem alle. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en mail – så fjerner vi dig fra listerne.

Hvis du skifter mailadresse, og stadig vil være sikker på at modtage f.eks. nyhedsbrevene, så kan du også ændre den inde på dette link.

 

God opførsel

Hvis du bruger den sociale del af din kursus. En funktion lidt som Facebook, som du kan bruge til at kommunikere med de andre kursister. Denne side er til at chatte med andre kursister, finde træningspartnere, network og få nye venner med coach interesser.

Denne del må IKKE bruge til nogen former for reklame eller promovering. Det er ok at sætte din egen webside på, men ikke mere. Vi skal også opføre os venligt på denne side, og der er NUL tolerance overfor uvenligheder, eller nedgørende kommentarer overfor andre kursister eller Akademiet. Sker det vil du blive udelukket.

 

Har du spørgsmål, så skriv til ProCoach Support her…