Hvordan foregår en online Coach Uddannelse?

 

Hvordan bliver jeg coach – online?

Som du kan se, så tilbyder ProCoach Academy kun online coachuddannelser. 

Fordelen ved dette er at du helt selv styrer din coachuddannelse. E-learning er noget af de dejligste der er sket for undervisningen i lang tid.

Du har sikkert selv været på mange kurser, hvor du ikke var helt oplagt, og derfor ikke var helt sikker på om du fik fat i det hele, og fik forstået det godt nok.

Tænk over hvor mange gange du har siddet i en undervisnings situation og kedet dig, og følt dig rastløs, og ønsket at du kunne gå videre til det du havde behov for at lære? Frem til det der virkelig betød noget for dig at lære og som du interesserede dig for.

 

Tag en Online Coachuddannelse helt i dit eget tempo!

Med uddannelsens web baserede fjernundervisning kan du gøre dette. Du kan lære helt i dit eget tempo, og i den rækkefølge du selv synes. Du har adgang til det hele – 24 timer i døgnet – hele året rundt

Er der en periode hvor du ikke har overskuddet, så lader du bare din online coachuddannelse ligge – Du har jo adgang så længe du vil, så der er ingen stress. Og du kan se lektionerne lige så mange gange du har behov for.

Har du i en periode lyst til at give den en ordentlig skalle, så kan du også det. Du skal ikke vente på andre medstuderende, som har andre behov og andre tidsplaner end dig.

Vi vil anbefale dig at gennemgå lektionerne flere gange, for der er masser af tips og viden i dem. Hver gang du ser dem, vil der dukke nyt op, og du vil kunne relatere det til andre dele af dit liv.

Prøv at forestille dig at alt dette skulle presses ned i en uddannelse på kun nogle weekender. Det kunne ikke lade sig gøre. Vores bevidsthed kan kun tage, så og så megen viden ind ad gangen, og man vil altid gå glip af noget på et traditionelt kursus.

Du har behov for at kunne integrere alt det du har lært i din dagligdag. Det giver ProCoach Academy´s online coachuddannelse dig mulighed for.

Lige meget hvor meget du prøver, så vil trænings situationer på en uddannelse altid være kunstige. Du får først sat det hele rigtigt på plads, når du bruger det til at coache ”virkelige” klienter.

Du kan ligeså godt se det i øjnene – du bliver aldrig helt færdiguddannet som coach. Der er altid nye klienter, med nye problemstillinger, men det er det der gør coaching til et af de mest spændende erhverv overhovedet.

 

Skal jeg vide en masse om computere for at følge online coachuddannelsen?

Du behøver ikke at have den store viden om computere. Det er ligeså let at tage en af vores online Coach uddannelser, som det er at læse denne webside.

Alle lektioner er printbare hvis du foretrækker at have det du læser på papir.
De største tekniske problemer vores kursister normalt løber ind i, er at de glemmer adgangskoden. Men den får du let ved det link der er på din personlige medlemsside. Så den del af det hele skal du bestemt ikke bekymre dig om.

 

 

 

Har du spørgsmål, så skriv til ProCoach Academy Support her…