Hvordan vi lave Coaching uddannelserne billigere end andre steder?

 

Mindbugz - Coach uddannelser

Hvorfor koster ProCoach Academy´s uddannelser en hel del mindre end andre steder?

Det er et spørgsmål vi får stillet rigtig ofte. Vi ved godt at vores kurser og coach uddannelser er meget billigere end de fleste andre i Danmark – men hvorfor?

Mange bliver lidt mistænksomme og tror der er noget lusk med i det. De skriver til os for at tjekke om der nu også er mennesker i den “anden ende”. Det er du meget velkommen til også at gøre – For vi er der naturligvis og klar til at hjælpe, rådgive og besvare dine spørgsmål.

De mest almindelige spørgsmål vi får er:

  • Hvordan kan man overhovedet levere en uddannelse til den pris?
  • Er kvaliteten i orden på uddannelserne?
  • Kommer der så en masse ekstra omkostninger på senere for at fuldføre?

Helt relevante spørgsmål at stille dig selv når du skal købe noget på internettet.

 

Hvordan adskiller ProCoach Academy´s coach uddannelse sig?

Hvordan gør vi så du kan få din professionelle coach uddannelse betydeligt billigere hos os?

Det kan – helt enkelt – lade sig gøre fordi al undervisningen og support leveres over internettet. Der er ikke omkostninger til kursuslokaler, buffet, overnatninger og så videre. Der er heller ikke omkostninger til trykte brochurer og kursusmaterialer. Support og prøver foregår også over internettet. Du kan helt selv vælge om du ønsker at printe dit materiale ud og sætte det i en evt. mappe eller om du vil beholde dit kursus og uddannelses materiale i en mappe på din pc.

Disse ting gør at vi ikke har så store omkostninger som andre udbydere af “traditionelle” coach uddannelser og at vi derfor kan levere væsentligt billigere end dem – uden at det går ud over kvaliteten på nogen måde. Hvorfor skulle vores elever betale for nogle ikke eksisterende omkostninger tænker vi – Det ville være unfair.

 

Kvaliteten på Coach uddannelsen er i top

Ja – kvaliteten på de ting vi laver er i top.

Vi har leveret over 5000 uddannelser siden 2003 til alle dele af Danmark, lige fra enkeltpersoner til store offentlige og private organisationer.

De kundeundersøgelser vi har lavet viser også en meget høj grad af tilfredshed.

Indholdet du får på vores coach uddannelser er mere omfattende end du ser på de fleste andre coach skoler. Og du lærer coachingen fra flere vinkler, så du virkelig får en grundig indføring i dette spændende område, så du kan levere en professionel coaching. Uanset om du vil arbejde som selvstændig coach eller om du vil bruge dine færdigheder i dit job.

Skulle det alligevel vise sig at du ikke er tilfreds med din uddannelse – så er der en 60 dages pengene tilbage garanti. Den er der så ingen der benytter sig af – og det tager vi som endnu et kvalitetstegn.

 

Kommer der ekstra omkostninger på i løbet af en Coach Uddannelse?

Prisen du ser på uddannelserne er totalprisen – incl. moms. Der kommer INGEN ekstra omkostninger på. Hverken for at have adgang til materialet, for din prøve eller for dit certifikat.

Den pris du ser er for HELE uddannelsen og alt materialet. Du skal ikke ud og købe ekstra bøger og andet materiale. Alt er med – klar til at læse på skærmen, eller til at printe ud hvis du vil.

Du har adgang til materialet så længe du vil – også efter du har taget din prøve.

Så nej – der er ingen skjulte ekstra gebyrer på noget tidspunkt af uddannelsen. Tværtimod så er prisen inklusiv alle opdateringer der måtte komme på den uddannelse, du har købt. Det vil sige at hvis vi lægger ny lektioner ind året efter du har købt eller flere år efter – og måske afsluttet din coach uddannelse – så har du stadig adgang – uden det koster dig ekstra.

Hvor mange andre kursus udbydere kan tilbyde dig det?

 

Har du spørgsmål, så skriv til ProCoach Academy Support her…