FAQ –

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du læse svar på nogen af de spørgsmål vi oftest får omkring coach uddannelserne.

Får man et bevis på at man har gennemgået coachuddannelsen?

 

Når du har gennemgået en coach uddannelse hos ProCoach Academy kan du vælge at tage en prøve så du kan få udstedt et uddannelsescertifikat.
Prøven foregår via et online spørgeskema, og går ud på at du skal vise at du har den fornødne indsigt i det stof du har lært på coach uddannelsen.
Der vil være mulighed for at tage prøven flere gange, hvis det skulle være nødvendigt.

Prøven er selvfølgelig inkluderet i uddannelsens pris. Du vil selvfølgelig have ubegrænset adgang til alt uddannelsesmaterialet også EFTER at du har taget din prøve.

Det er INGEN betingelse at du tager denne prøve.

 

Hvordan er en coach uddannelse opbygget?

Coach uddannelsen er meget selvstyrende. Du bestemmer selv hvordan du lærer stoffet – og hvor hurtigt du gennemgår din coaching uddannelse.

De fleste lektioner indeholder forslag til ting du kan indføre i din hverdag, og det er og er vigtigt at du straks begynder at bruge det. Derved bliver det en del af din dagligdag og din adfærd. Det er en af de almindeligste kommentarer fra vores kursister at de får at vide at de har forandret sig. 

Er ProCoach Academy´s Coachuddannelser “godkendt”?

Ja og Nej – Det er der ikke så mange coachkurser og uddannelser der er. Coach uddannelser er ikke godkendt af ICC eller ICF. Det er kun uddannelser med traditionel instruktørundervisning, eventuelt kombineret med telefon indlæring der kan blive det. Og hvis du kigger efter så er det de færreste coach uddannelser der er akkrediteret som man kalder det.

Selv om en coach uddannelse er godkendt – f.eks. af ICF (International Coaching foundation) så skal du have flere hundrede coach timer for at blive certificeret, så det er kun relevant for dig der vil arbejde professionelt med coaching.

Men en Master Coach uddannelse og de andre coach uddannelser er mere omfattende end de traditionelle coach uddannelser, og indholdet bliver løbende udbygget.

Det betyder at du kan bruge den både som helt ny coach, og som reference som erfaren coach.

Du kan altså både bruge den som uddannelse, og som efteruddannelse.

 

Hvem kan have udbytte af en Coach uddannelse?

Indholdet i uddannelsen er så bredt, at det både kan bruges af dig der ikke har nogen viden om coaching, og dig der har arbejdet meget mere med coaching.
Master Coach systemet giver dig et meget hurtigt og overskueligt system for coachingen.

Erfaringen viser, at man forstår ideen bag coaching meget hurtige med dette system. Coaching godt være en lidt udefinerbar størrelse, med alle de “bløde” værdier. Der er jo ikke nogen facitliste i coaching, og ingen bestemte bokse og skemaer man kan sætte mennesker ind i. Det er derfor at coaching er en livslang uddannelse.
Derefter kan du gå dybere ned i de finere teknikker hen ad vejen med Personlig coaching, og organisations coachingen.

Master Coach uddannelsen er også så avanceret, at dig der er mere erfaren indenfor coaching også vil få et meget stort udbytte.
ProCoach Academy´s lærings system er så åbent, at det kan bruges på alle mulige måder, og lige meget i hvilken forbindelse du skal bruge coachingen.

 

Hvorfor skal jeg tage en Coach uddannelse hos ProCoach Academy?

1. Tag den hvis du gerne vil lære mere

Du lærer rigtig meget på en Online Coach uddannelse, også selv om du mener at du kender en masse til coaching. Coaching teknikkerne udvikler sig meget hurtigt og man siger populært at effektiviteten i værktøjerne og teknikkerne fordobles i løbet af hvert andet år. Lidt som Moores lov omkring computer chips.
På coachuddannelsen får du løbende nye lektioner, så du følger med i udviklingen.

2. Tag en Master coach uddannelse, hvis du vil være en rigtig god coach

Det lyder måske lidt for selvsikkert, men hvis man gerne vil være en rigtig god coach så er der en masse at lære. På Coach uddannelsen får du en let adgang til at perfektionere dine coaching færdigheder.
Master Coach uddannelsen har også det specielle element at du lærer at coache dine klienter i at blive bedre til at tiltrække det de ønsker. De bliver bedre til at nå deres mål fordi du får nogle helt unikke værktøjer.

 

Hvordan kan I gøre det så billigt i forhold til hvad andre coachkurser og coach uddannelser koster?

Prisen kan holdes på dette niveau fordi det leveres 100 % over internettet. Derved er der ikke omkostninger til lærerkræfter, kursuslokaler, og så videre.
Fordelen for dig er at du har adgang til kurset når du vil, og alt materialet er nyt og opdateret. Uden at du skal betale ekstra for det.

Kvaliteten af indholdet i vores coach uddannelse er meget høj, og vores samarbejde med professionelle coaches over hele verden gør at materialet altid er helt opdateret.

 

Kommer der flere omkostninger på?

Nej – Når du har betalt for din coach uddannelse kommer der ikke flere omkostninger på.

Alt er inkluderet: Uddannelsesmateriale, eksamen, certifikat, support og alt andet.

 

Kan jeg arbejde med andre kursister?

Ja du kan. Sammen med din coach uddannelse får du adgang til et socialt netværk (Facebook grupper) som du kan bruge til at chatte med andre kursister, få feedback, og finde træningspartnere.

 

Jeg er mest interesseret i organisations coaching – Er materialet mest målrettet mod personlig coaching?

Alle har brug for succes, og materialet kan bruges i alle forbindelser. Modulet med coaching i organisationer henvender sig selvfølgelig mest til dig der skal coache i organisationer. Dog vil alle få et meget stort udbytte af at læse dette modul også – lige meget om du skal arbejde i en organisation eller ej.

 

Har jeg mulighed for at få gode råd og hjælp under coachuddannelsen?

Uddannelsen er incl. ubegrænset e-mail support, så du kan altid skrive til os og få hjælp. Og i Mindbugz Coach Akademi social media delen får du mulighed for at spørge og sparre med alle de andre kursister på uddannelsen.

Coach uddannelsen give dig også adgang til et forum hvor du kan stille spørgsmål til andre kursister ,og os. Derved får du svar fra flere vinkler, og du kan læse andre spørgsmål stillet tidligere.

 

Skal jeg tage en Master Coach uddannelse, eller skal jeg tage et coachkursus hvor jeg arbejder direkte med en instruktør?

Det er et personligt spørgsmål, som kun du selv kan afgøre. Det har meget at gøre med hvordan du bedst lærer.
Mange af de studerende vi har på uddannelsen nu, har været på andre coach kurser, og vil nu gerne have dybden med stoffet, og lære de mange forskellige værktøjer og teknikker som Master Coach uddannelsen giver.
Andre er startet helt fra bunden med Master Coach uddannelsen, og klarer sig også rigtig godt.
Hvis du er i tvivl – så tag begge veje. Master Coach uddannelsen er så prisgunstig, at det ikke betyder noget set i forhold til de resultater man kan opnå.

 

Jeg har allerede taget flere andre coaching kurser – Skal jeg så også tage Master Coach uddannelsen?

Processerne, teknikkerne, og værktøjerne udvikler sig meget hurtigt, og på grund af at Master Coach uddannelsen løbende udvikler sig, vil du altid have adgang til den nyeste viden.
Professionelle coaches bruger 5 – 10 % af deres indkomst hvert år til at videreuddanne sig. Denne uddannelse er en unik måde at holde sig opdateret på.

 

Har du spørgsmål, så skriv til ProCoach Support her…