Det kræver mod at lave forandringer

Målsætning

Det kræver mod at tage de første skridt imod forandringer

Måske husker du at der for efterhånden mange år siden var nogle TV quiz programmer, hvor gulvet var inddelt i felter som lyste op når man trådte på dem. Eller rettere nogle af dem gjorde. Deltagerne vidste nemlig aldrig om de var på rette vej eller ej.

Men de skulle tage et skridt mere før der kom lys, og så blev klar over om de var på rette vej. 

For de fleste menneskers vedkommende, så er dette stik imod den måde de helst vil udvikle sig på. De fleste vil helst se “lyset” og have sikkerhed inden de tager det første skridt ud i noget nyt. De vil helst vide hvor de bevæger sig hen – før de bevæger sig. De vil helst se alle trinene oplyst , så de ved at de kan gå fra punkt A til punkt B og så til C, D, E og så videre.

Men sandheden er, at det ikke rigtig er sådan at du skaber fremskridt i dit liv.

Sandheden er, at kun det første skridt du tager vil være synligt. Og den eneste måde du vil kunne komme til at se de næste skridt, er at tage det første skridt. Ellers så sker der ikke noget som helst. Det er sådan at ændringer er. De fleste vil nok skrive under på, at de fleste ændringer er ukomfortable, og endda i flere tilfælde direkte ubehagelige.

Men hvis du vil have en mulighed for at nå dine mål – store eller små – så er betingelsen altså, at du er villig til at tage de første skridt og bevæge dig. Og så lave de nødvendige ændringer hen ad vejen.

Jo mere du vænner dig til ændringer – des lettere bliver det – og så vil du opleve meget mere fremgang i dit liv.

Hvis dit mål er at fordoble, eller tredoble din indkomst det næste år – så kan du selvfølgelig spille lotto eller gå på Kasino. Men hvis du vil være mere sikker på at nå de mål du sætter dig, så må du nok indstille dig på at gøre nogle af de ting du indtil nu har tøvet med

Ofte er det sådan, at de ting du gør mest modstand imod – det er de ting der i sidste ende vil kunne give dig den største udvikling.

Tænk lidt over det….Vi lader billedet stå lidt.

Måske er du slet ikke opmærksom på din uvillighed

Det kan endda være at du ikke er opmærksom på, at du hidtil har været uvillig til at lave ændringer. Det er nemlig utroligt så kreative vi mennesker kan være når det handler om at foretage ændringer og gøre ting vi ikke er helt trygge ved. Men lige meget om du vil tjene ti tusind, hundrede tusind, en million eller mere, så er processen helt den samme.  Det er den selvfølgelig også med andre mål i dit liv.

For at kunne få en hvilken som helst form for ændring i dit liv, eller i dit job/karriere, så må du tage det første skridt uden at være 100% sikker på hvor din fod vil lande. 

Det kræver mod, det kræver tillid, og det kræver måske også støtte. Men sådan er det nu en gang med ændringer. Så gå 100% ind for at tage de første skridt, uden at have forsikring for hvad der sker, og hvad du vil få. Hvis du ser tilbage på ændringer du tidligere har lavet i dit liv, så vil du sikkert huske at din angst var meget værre end det rent faktisk viste sig at være. Her overgår fantasien ofte virkeligheden.

Skal du være helt ærlig så gik det slet ikke så galt, som du frygtede. Hvorfor skulle det så være det denne gang?

Så frem med foden – fremad march!!

Du ved kun hvad der sker, hvis du tager dette skridt. Du vil aldrig komme der hen, hvis du bliver ved med at stille spørgsmål, og prøve at regne den ud på forhånd. Og når du først kommer i gang, så vil du hen ad vejen blive bedre og bedre til det. Og du vil få det bedre og bedre med at tage disse skridt – uden at vide hvor det ender.

Vi har alle sammen forskellige grænser for hvilke skridt vi tør tage. Og det er alt sammen helt i orden. Nogen vil helst ikke tage skridt uden all-risk forsikring, livrem, vaccinationer og knæbeskyttere. Andre er mere villige til at hoppe ud i det uden de store overvejelser. Men vi har alle sammen et eller andet punkt hvor vi bliver utrygge ved næste skridt. Og der er lige netop der udenfor de helt store muligheder de ligger.

Så – off you go – og held og lykke med det.