Kan man godt lære coaching online?

 

Kan man godt lære coaching online ?

Det mener vi helt sikkert at man kan. Det har alle de over 5000 kursister der siden 2003 har gennemgået en coachuddannelse hos ProCoach Academy, jo allerede bevist.

Det er selvfølgelig vigtigt at du afprøver alt det du lærer på coachuddannelsen i din hverdag. Men sådan er det jo med alt du skal lære.
Du skal bruge det du lærer på din egen måde, og så ikke være bange for at begå en fejl en gang imellem.

Du bliver kun en god coach ved at træne, og træne og træne, og det er ikke noget der kommer på en uges kursus.

De øvelser man laver på andre coachuddannelser, er alligevel også kun kunstigt opstillede situationer. De skal også prøves igen der hjemme, for at de bliver indlært ordentligt – og for at de bliver en vane og noget du virkelig får udbytte af.

 

 

Gode argumenter for at tage en online coach uddannelse…

Et at de rigtig gode argumenter for at tage en coaching uddannelse online er, at du sandsynligvis slet ikke har tid til at tage en coaching uddannelse der er er så omfattende, at du kan lære coachingen på et tilstrækkeligt niveau.

Coaching har jo lige så meget at gøre med en bestemt holdning til det at arbejde med andre mennesker. Den ændrer man altså ikke lige på et par dage.

Du skal jo også huske på at prisen for Mastercoach uddannelsen kun er på niveau med de fleste endags kurser. Men det går ikke ud over kvaliteten.

En online coachuddannelse fra ProCoach Academy kan sagtens stå alene, og du vil få en meget dyb viden om coaching, samtidig med at du altid vil være opdateret med den nyeste udvikling.

De resultater jeg har fået ud af at bruge en coachende lederstil er, blandt andet, at vinde konkurrencen som årets vækstvirksomhed.

Senere fik jeg rigtig gode resultater med coaching en en stor forsikringsvirksomhed, hvor vi brugte coachingen meget målrettet, og konstant. Der igennem fik mine ansatte omsætningsfremgange på mellem 40 og 60%.

Du kan skære en masse af din læretid, og undgå en masse af fejltagelserne ved at lære coaching online.

Jeg ville i alle tilfælde ønske, at der havde været et sådant kursus da jeg startede som leder.

 

 

Materialet i en online coach uddannelse er altid opdateret og helt friskt. 

Du får adgang til en masse viden og praktiske erfaringer som du ikke finder mange andre steder i Danmark.
Både via teori, mine egne erfaringer, små cases, og via det meget store netværk af coaches over hele verden, som jeg samarbejder med.
Du får også en masse gode tips og værktøjer der gør det du lærer meget mere brugbart.

Du er sikker på altid at være helt på forkant med det der sker indenfor coaching. Når der sker udvikling i emnet kommer det selvfølgelig med i materialet. Da du har tidsubegrænset adgang, så får du de nyeste lektioner med. Lige meget hvornår du startede.

Hvor mange kurser kan tilbyde dig dette?  Så svaret er JA! – Du kan sagtens lære coaching online.

 

 

 

Har du spørgsmål, så skriv til ProCoach Academy Support her…